Menu
Din kundvagn

Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304

Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
SVENSK VARUMÄRKE
Premium line frihängande köksfläkt PROUD| 90cm,120cm|rostfritt stål AISI304
16800 kr
Exkl moms: 13440 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

PROUD

Frihängande köksfläkten Proud är som själva namnet säger en stolt köksfläkt som vill synas. Därför är den tillverkad i premium rostfritt stål AISI304 och levereras i bredd 90 cm och 120 cm. Med en effektiv motor på upp till 925m3/h renar denna fläkten luft från matos snabbare än vad kastrullerna hinner producera ångorna. Suverän belysning med energisparsamma Led lampor som är praktiska under matlagning och även snygga som dekorations belysning.
 
Topp Egenskaper:

 • Tyst 4 stegs motor (3 steg + 1 boost läge)
 • Super Tyst Intern Motor av märket Ebm Papst med ljuddämpande material
 • Med en kapacitet upp till  925 m3/h (med intern motor)
 • BU System – Balanserad uppsugning
 • Easy Clean System – Enkel att rengöra
 • Premium kvalitet och design på hög nivå
 • Anpassad för både frånluft och recirkulation drift
 • Energisparsam LED (3000K) 90 cm: 4x2W; 120 cm: 6x2W
 • Modern Soft Touch styrning
 • Tillgänglig i bredd 90 cm och 120 cm
 • Tjock 9 lagers metall fettfilter med dekorativt hölje i rostfritt stål  (90 cm: 3 styck; 120 cm: 4 styck).

 
Motor
Hög effektiv intern motor av Tyska Emb papst med super tyst drift och balanserad uppsugnings system klarar att fånga upp all matos och effektivt leda ut det från köket.
 
Köksfläkten går att anpassa med motor på 700 kubik för det mindre köket och 1100 kubik för det större köket med öppen planlösning.
Alternativet med 11000 m3/h motorn har utrustats med en professionell ljuddämpande matta som gör att du inte upplever ett högt bullrande köksfläkt trots kraftig motor och dessutom sänks den redan låga ljudvolymen med upp till 7%.

Effektiv os uppsugning
Balanserad uppsugning system klarar att fånga upp all matos och effektivt leda ut det från köket. B.U. är ett patenterat system som Swedluxury har skapat och har exklusivitet på. Det är ett system som skapar en yta med ett jämt uppsug på hela uppsugnings ytan. Tack vare detta smiter inget os undan från kastrullerna som används på spishällens utkant.
Varför är detta B.U. system så unikt är då de flesta liknande köksfläktar på marknaden har en bra osuppsugnings förmåga, men enbart på mitten av köksfläkten. Som experter på köksfläktar vet vi att det inte räcker enbart med en stark motor för att köksfläkten skall fånga upp och få bort alla oönskade matlukterna. Premium Line Swedluxury med balanserad uppsugning är den enda rätta köksfläkten för den mest krävande kunden.

Drift läge
Köksfläkten är anpassad för både frånluft drift vilket innebär att oset som sugs in kommer ledas ut via imkanalen ut i det fria. Köksfläkten kan också användas med kolfilter / recirkulation drift med intern motor. Den interna motorn konverteras enkelt till en recirkulations fläkt med ett long life kolfilter Forest eller Plasma filter som är det bästa filtrerings alternativet på marknaden med en livslängd upp till 15 år och rengöring upp till 99%. Plasma är det bästa alternativet om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till ventilation. Filter för recirkulation finns som tillval med köksfläkten, men kan även köpas i efterhand.

Material
Köksfläkten är tillverkad av robust premium material. Rostfritt stål av högsta kvalitet AISI304, 1 INOX MM.
Snygga och tjocka 9 lager premium fettfiltret med dekorativt hölje i rostfritt stål hjälper köksfläkten att framför allt filtrera matos effektivt. Och inte minst är dessa kvalitet fettfilter även ett viktigt dekorativt element som gör köksfläkten till en exklusiv helhet.

Rengöring
Köksfläkten är tillverkad i robust stål AISI304 tack vare vilket köksfläkten är motståndskraftig mot fingeravtryck och fettavvisande, vilket gör att köksfläkten är väldigt enkel att hålla ren.
Dessutom har vi installerat en easy clean panel innanför fettfiltret som gör det enkelt att hålla köksfläktens inre ren från fett. Panelen fungerar också som säkerhet eftersom den förhindrar åtkomst till motorn och de elektriska komponenterna på köksfläkten. Denna panel är avtagbar när en djupare rengöring krävs.

Hållbar design
Köksfläkten Proud är en köksfläkt skapad för att ha en lång livslängd. Det är en perfekt köksfläkt för dig som ställer höga krav på os uppsugning och kvalitet.
 
Bekvämligheter
Köksfläkten har en inbyggd timer och filter rengörings indikator som meddelar när fettfilter behöver tvättas. Fläkten styrs genom bekväma soft touch knappar. Du kan bland annat kontrollera hastigheten på motorn och belysningen via styrningen.

Enkel installation
Justerbar ställning som fästs i taket. Kåpan skruvas fast på fästet och fästs med säkerhetsbyglar därefter sätts skorsten ihop med ett klick.
 
Denna köksfläkt finns tillgänglig i bredd: 90 cm och 120 cm
 
Leveransomfång:

 • Köksfläkt i valfri bredd och motor
 • Fettfilter
 • Övergång till 125 (intern motor)
 • Skorsten (täckplåt)
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 5 års GARANTI

 

(Intern motor) MOTOR VPH 700: utlopp diameter 150 mm/120 mm. Kapacitet inne i köksfläkten: 644 m3/h. Passar till medelstora kök (max.22 kvm)

(Intern motor) MOTOR GP 1100: utlopp diameter 150mm/120 mm.Kapacitet inne i köksfläkten: 927 m3/h. Passar till stora och  öppen planlösning kök.

(Extern/inomhus) MOTOR EXTERN IN 1100 GP: utlopp diameter 150mm. Kapacitet max. 1085 m3/h . Passar till stora och  öppen planlösning kök.

Extern motor för dig som vill njuta av en ljudlös köksfläkt drift.

Köksfläkten  är tillgänglig i bredd:

90 cm och 120cm

Bredden på denna köksfläkt kan väljas efter smak och efter den storlek som får plats ovanför spishällen och blir snyggast visuellt. Rekommenderas att köksfläkten är minst lika stor som spishällen.

Denna köksfläkt kan användas i två drift lägen och kan enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats.

Frånluft : Anslut till utblås dvs. till egen imkanal som bortforslar oset  utanför huset.

Kolfilterdrift : Använd med kolfilter i recirkulation läge. Kolfilter monteras på motorn, när köksfläkten startas aktiveras det aktiva kolet och rengör oönskade lukter som uppstår under matlagning - renad luft släpps in tillbaka i rummet. I detta läge skall köksfläkten inte anslutas till ventilation.

 

Fettfilter PREMIUM INOX<br><b>6 lager</b>
Fettfilter PREMIUM INOX
6 lager
Bredd 90 cm 3x fettfilter
Bredd 120cm: 4x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med premium aluminium fettfilter som har 6 filterlager - 5 aluminiumlager + 1 dekorativt höljde. Detta filter fångar upp och separerar fett från ångor.
Motor GP1100 <br><b>EBM papst-GERMANY</b>
Motor GP1100
EBM papst-GERMANY
Max kapacitet: 1085m3/h Max ljudvolym: 55 dB
En av dom mest kraftfulla och tystas interna premium motorer.
Minimala ljudvolymen är enbart 38dB! Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller stora öppna kök.
Balanserad <br><b>uppsugning</b>
Balanserad
uppsugning
Detta exklusiva Swedluxury-patent B.U. ger större sugkraft i utkanterna på köksfläktens insugs yta tack vare den mikroperforerade inner platta som uppnår en jämn upptagning över hela filterytan.
SPECIFIKATIONER
Material rostfritt stål AISI304/ 1mm tjocklek
Kapacitet max.(intensiv läge) (Motor VPH700)-646 m3/t (Motor GP1100)- 926 m3/t
Ljudnivå Steg 1: 37 dB Steg 2: 45 dB Steg 3: 54 dB Intensivläge: 66 dB
Styrning sof touch kontroll
Belysningsstyrka (Bredd 90 ) LED spot 4 x 2.1 W (Bredd 120 ) LED spot 6 x 2.1 W
Kanalanslutning 150 mm / 120 mm
Anslutning möjligheter Kan användas till recirkulation /(eller) med kolfilter
Motortyp Intern motor
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 23,5 kg / 28 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 2 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

File Size
download swedluxury_proud_FG_manual.pdf Download download