Menu
Din kundvagn

Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard

Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
Begränsat Antal -3 %
Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard
 • Lorem
 • Ipsum
 • Dolor
13095 kr
13500 kr
Exkl moms: 10476 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

SIGVARD

Vägghängd hörn köksfläkt Sigvard kommer passa in i det klassiska och lantliga köket monterad i ett hörn ovanför spishällen. Med den crème / beige lackerade kåpan i kombination med bok trä blir denna köksfläkt pricken över i:et i alla lantkök. Den effektiva och tysta motor som är monterad inne i köksfläkt kåpan håller köket rent från matos och ånga.

Topp Egenskaper:

 • Tyst 3 stegs motor
 • Uppsugningskapacitet på upp till 768 m3/h
 • Klassisk och lantlig design
 • Anpassad för både frånluft och kolfilter drift
 • Energisparsam LED belysning 4 x 2W (4000K)

Denna köksfläkt är en beställningsvara som levereras inom 2-4 veckor efter beställning.

Men en total bred på 130 cm passar denna köksfläkten in perfekt i ett hörn ovanför spishällen i det lantliga eller klassiska köket.

Tillverkad i stål som är lackerad i creme / beige färg. Dekor lister av bok trä levereras obehandlat. När du får hem köksfläkten kan du betsa eller måla trä listerna i önskad nyans för att matcha tex köksskåpen.
 
Inne i kökskåpan har vi monterat en effektiv och tyst motorn som har tre hastighetsnivåer och styrs med bekväm och stilren knapp styrning.
 
Tack vare den klassiskt formade kåpan som ligger plant mot spishällen kan motorn fånga upp matos utan svårigheter. Med stor elegans hamnar oönskad matos och ångor direkt i insuget som sedan evakueras via ventilation utanför huset.
 
Fettfiltret är enkelt att tag av och antingen tvätta för hand eller i diskmaskin. För bästa effektivitet rekommenderas att tvätta fettfiltret minst en gång i månaden.
 
Köksfläkten kan även enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats som kan köpas i samband med köksfläkten eller i efterhand. Motorn är anpassad för både frånluft drift och kolfilter drift.

Köksfläkten skall monteras minst 65 cm ovanför spishällen.
 
Med de fyra energisparsamma inbyggda Led spottar 4 x 2 W lyser köksfläkten upp hela spisplattan, vilket underlättar mat tillagning med en god översyn över alla spisplattor.
 
Leveransomfång:

 • Köksfläkt med motor
 • Fettfilter (3 styck)
 • Skorsten (täckplåt)
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 2 års GARANTI

 

(Intern motor) MOTOR GPE 700: utlopp diameter 150 mm/120 mm. Kapacitet inne i köksfläkten: 635m3/h. Passar till medelstora kök (max.22 kvm)

(Intern motor) PLUS MOTOR GPE 850: utlopp diameter 150mm/120 mm.Kapacitet inne i köksfläkten: 768m3/h. Passar till stora och  öppen planlösning kök.

(Extern/Vind motor) EXTERN MOTOR 850: utlopp diameter 150mm/120 mm.Kapacitet inne i köksfläkten: 768m3/h. Passar till stora och  öppen planlösning kök.

Extern motor för dig som vill njuta av en ljudlös köksfläkt drift.

 

Denna köksfläkt kan användas i två drift lägen och kan enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats.

Frånluft : Anslut till utblås dvs. till egen imkanal som bortforslar oset  utanför huset.

Kolfilterdrift : Använd med kolfilter i recirkulation läge. Kolfilter monteras på motorn, när köksfläkten startas aktiveras det aktiva kolet och rengör oönskade lukter som uppstår under matlagning - renad luft släpps in tillbaka i rummet. I detta läge skall köksfläkten inte anslutas till ventilation.

 

Fettfilter STANDARD<br><b>3 lager</b>
Fettfilter STANDARD
3 lager
3x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med standard fettfilter av aluminium med 3 filterlager (som kan tvättas i diskmaskin). Detta filter separerar fett från luft som fångas upp av köksfläkten.
Motor GPE850<br><b>fime-ITALY</b>
Motor GPE850
fime-ITALY
Max kapacitet: 850m3/h Max ljudvolym: 59dB
Tyst och effektiv motor tillverkad i Italien av märket Fime håller köket rent och fräscht.
Denna motor funkar perfekt för ett stora eller öppenplanlösning kök.
Prisvärd design<br><b>hantverk kvalitet</b>
Prisvärd design
hantverk kvalitet
Denna köksfläkt produceras för hand och är tillverkad i noga utvalt hög kvalitets material.
Den moderna snedställda designen gör köksfläkten till en unik enhet som kommer ge ditt kök ett lyft och blir en lyxig del av köksutrustningen.
SPECIFIKATIONER
Material stål lackerad i creme färg + bokträ list
Kapacitet max.(intensiv läge) (Motor 700 m3/t ) - 672m3/t (Motor 850m3/t)-768m3/t
Ljudnivå Steg 1: 42 dB Steg 2: 50dB Steg 3: 59dB
Styrning handstyrning
Belysningsstyrka LED SMD 4x 2 W
Kanalanslutning 150mm / 120 mm
Anslutning möjligheter Kan användas till recirkulation /(eller) med kolfilter
Motortyp Intern motor
Antal Hastigheter 3 steg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 2 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

No downloads available for this product.