Menu
Din kundvagn

Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas

Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury GAMMA vit glas
 • Lorem
 • Ipsum
 • Dolor
24000 kr
Exkl moms: 19200 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

GAMMA

Takintegrerade Gamma är en Premium köksfläkt utöver det vanliga. Denna takfläkt installeras direkt på innertaket. Med en snygg modern design, lackerad i vit fettavvisande färg i kombination med en stor skärm i härdat glas är detta en enastående inrednings detalj i det moderna köket. Energisparsam Led stripe belysning i tre justerbara nyanser belyser hela hällen och köksbänken. Hög teknologisk motor på hela 910m3/h och det mest effektiva och miljövänliga Helsa long life kolfilter renar köksfläkten snabbt från alla otäcka lukter som uppstår under matlagningen. Denna takfläkt gör jobbet som en kolfilter fläkt bör garantera. Levereras med fjärrkontroll.

Topp Egenskaper:

 • Super Tyst 4 stegs Intern EC Motor av Tyska tillverkaren Ebm Papst
 • Med en kapacitet upp till 910 m3/h blir köket snabbt fritt från mat os
 • Helsa Long Life Kolfilter
 • Effektiv Kantsug
 • Enkel installation på innertak
 • Premium kvalitet
 • Enkel att rengöra
 • Energisparsam och modern LED strip 2x 7W (reglerbar nyans: Kall belysning 5500K; Neutral belysning 4000K; Varm belysning 2700K)
 • Fjärrkontroll
 • Tjocka 5 lagers fettfilter
 • Tillgänglig i bredd 120 cm

Effektiv os uppsugning
Effektiv intern motor av Tyska Emb papst med en super tyst och effektiv drift. Med sina 4 steg och hela 910 m3/h kan köksfläkten med stor elegans eliminera alla oönskade ångor och matos från köket.

Drift läge
Köksfläkten är avsedd för kolfilter / recirkulation drift med intern motor. Köksfläkten levereras med en Helsa long life kolfilter box installerad inne i kåpan.
Den största fördelen med Helsa long life kolfilter är förhållandet mellan filterkapacitet, effektivitet och lågt tryckfall. Slutresultatet är ett högpresterande filter med låg energiförbrukning, lågt buller, lång livslängd etc. Regenereras i ugnen. Helsa kolfiltret har en livslängd upp till 5 år och efter dessa år kan man enkelt byta till nya kolfilter patroner för ny 5 års period.

Material
Köksfläkten är tillverkad i robust premium material. Stål av högsta kvalitet lackerad i vit fettavvisande färg (Ral9003). Hela främre skärmen är täckt i stort och robust härdat glas i vit färg. Bakom glaset på köksfläkt långsidorna är belysningen placerad.
Högkvalitativa och tjocka 5 lager premium fettfiltret levereras med köksfläkten.

Rengöring
Köksfläktens är väldigt enkel att underhålla tack vare stora glas detaljer och fettavvisande färg. Fettfilter fungerar som ett skydd för att bevara köksfläkt kåpan ren och fri från fett.

Hållbar design
Köksfläkten Gamma är en högklassig Premium köksfläkt skapad för att ha en lång livslängd. Det är en perfekt köksfläkt för dig som ställer höga krav på os uppsugning och kvalitet.

Fjärrkontroll
Köksfläkten styrs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen. Du kan kontrollera motorns hastighet, tända och släcka belysningen, samt sätta köksfläkten på efter gångs läge tack vare den inbyggda timern som sköter automatisk motor avstängning.

Väggstyrning
Vägg monterad styrning finns tillgänglig som tillval och är en perfekt lösning för dig som tex har små barn eller är helt enkelt rädd att tappa bort fjärrkontrollen. En väggstyrning finns alltid till hands på väggen. Styrningen monteras i väggen och ansluts till kåpan med en medföljande 10 m lång kabel.
Väggstyrningen går även att styra via fjärrkontroll. Dessutom är väggstyrningen väldigt stilren designad och kommer passa in i dom flesta köksstilar. Tillverkad i Premium rostfritt stål i kombination med ett svart härdat glas i mitten, är det dessutom en väldigt smakfull och funktionell vägg dekoration.

Enkel installation
Köksfläkten Gamma är 120 cm bred och 70 cm djup. Bygger totalt 21,5 cm.
Enkel installation i innertak som måste klara att bära minst 50 kg.
Köksfläkt levereras med en strömkabel och stickkontakt som anslutas till elnät med (200-230V ~ 50Hz). En strömbrytare finns installerad i köksfläkt kåpan.

Denna takintegrerade köksfläkt finns tillgänglig i bredd: 120 cm
 
Leveransomfång:

 • Köksfläkt med motor och kolfilter
 • Fjärrkontroll
 • Fettfilter (4 styck)
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 5 års GARANTI

 

Fettfilter Standard PLUS<br><b>5 lager</b>
Fettfilter Standard PLUS
5 lager
4x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med premium aluminium fettfilter som har 5 filterlager. Detta filter fångar upp och separerar fett från ångor.
Intern motor QR1000<br><b>EBM papst-GERMANY</b>
Intern motor QR1000
EBM papst-GERMANY
Max kapacitet: 1000m3/h Max ljudvolym: 59dB
En av dom mest kraftfulla och tystas interna premium motorer.
Minimala ljudvolymen är enbart 30dB!Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller stora öppna kök.
Kantsug<br><b>-venturieffekten</b>
Kantsug
-venturieffekten
Minskar bullernivå med 25%
Denna typ av uppsug garanterar stor effektivitet tack vare venturieffekten: ångorna stiger naturligt uppåt och med ökad hastighet passerar genom katsug/insugs öppning för att ledas därefter vidare genom fettfiltret in i själva fläkten som omedelbart saktar ner trycket och leder oset direkt utanför huset.
SPECIFIKATIONER
Material vit härdat glas + vitlackerad rostfritt stål
Kapacitet max.(intensiv läge) (Intern motor 1000m3/t) -910m3/t
Ljudnivå Steg 1: 37 dB Steg 2: 45 dB Steg 3: 58 dB Intensivläge: 61dB
Styrning fjärkontroll
Belysningsstyrka LED strip 2x 7 W med 3 tone dimmer(Kall ljus 5500K / Neutral ljus 4000k / Varmt ljus 2700k)
Anslutning möjligheter Recirkulation med longlife kolfilter "helsa"
Motortyp Intern motor
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 22,5 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 5 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

No downloads available for this product.