SWEDLUXURY köksfläktar | Om varumärket:Svenskt varumärke specialiserad inom köksfläkt produktion.
Swedluxury är svensk  producent och varumärke i ett. För att tillverka våra vackra, unika och väl presterande köksfläktar använder vi oss av bästa möjliga kvalitets material och komponenter som vi endast köper in från EU land.

Modern design
Våra köksfläktar kännetecknas av en unik modern design, de är energieffektiva och uppfyller de senaste normerna för hushållsutrustning. Det är just därför våra fläktar tilltalar de mest krävande kunder, och de som letar efter något unikt till sina kök.

Komponenter av högsta kvalitet
Härdat glas, hög kvalitets stål, professionell slitstark färg och hög presterande väl utvalda italienska och tyska turbiner – kort och sammanfattat kännetecknas våra fläktar av hållbarhet, snygg design och suverän uppsugnings förmåga.  
Du är mer än hjärtligt välkommen att bekanta dig med vårt utbud av moderna vägghängande, rustik, underbyggnads, inbyggnads, takintegrerade och frihängande fläktar.


 

SWEDLUXURY.SE | Om webbutiken

En specialiserad butik inom köksfläktar
Vilket innebär att i motsats till andra butiker som har brett utbud av olika vitvaror och inte alltid har koll på sina produkter, fokuserar vi på Swedluxury främst på köksfläktar. Därför kan du vara säker på att vi vet hur vi skall uppfylla dina högsta krav och passa in den perfekta köksfläkten för just ditt kök.

Säkra köp, enkla och trygga betalningsalternativ
Vi är med i köpare skydd programmet – tack vare detta kan du vara lugn och säker när du handlar i vår webbutik. Som kund hos oss har du möjlighet att genomföra ditt köp smidigt och säkert med det betalningssätt som passar bäst (KLARNA, PayPal, Payson) – du kan utnyttja betalningsalternativ som 14 dagars faktura, delbetalning, direktbetalning, kortbetalning osv.

Professionell rådgivning där du alltid är den viktigaste kunden!
Det är bara hos oss du kan få  expertråd och hjälp vid val av rätt produkt, allt inom 28 sekunder! När som helst kan du klicka på guld telefon ikonen i det nedre vänstra hörnet av skärmen, när du har angett ditt nummer kommer vi ringa upp dig inom 28 sekunder!
Dessutom kan du kontakta oss via chatt, e-post eller via kontaktformuläret.
 
 
Bekväm shopping - allt på ett ställe!
Enbart hos oss kan du köpa din fläkt utan att behöva söka efter andra tillbehör på vår sida som är nödvändiga för köksfläkten du valt. Vid varje produkt, kan du välja lämplig bredd, färgvariant och alla nödvändiga tillbehör, allt finns samlat i en lista på samma sida, klicka in det du behöver och gå vidare till kassan genom att trycka på knappen KÖP!


Leverans direkt till din dörr!
Alla våra köksfläktar skickas ut med hemleverans. Ditt paket skickas med en professionell budfirma. Snabbt, säkert, effektivt och bekvämt!