Menu
Din kundvagn

Premium line frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm

Premium line  frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm
Premium line  frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm
Premium line  frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm
Premium line  frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm
Premium line  frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm
Cyber Week
Premium line frihängande köksfläkt Chef 90cm/120cm
27000 kr
30000 kr
Exkl moms: 21600 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

CHEF

Frihängande köksfläkten Chef är det perfekta valet av köksfläkt till det stora exklusiva köket. Chef har skapats framför allt för dig vars passion är matlagning. Lagar du mat dagligen, älskar att bjuda vänner på middagar och fester – är denna köksfläkten det perfekta valet. Med sitt exklusiva utseende och fenomenal funktion kommer köksfläkten vara pricken över i:et i ditt dröm kök. Två varianter 90 cm för det mindre köket och 120 cm för kök med öppen planlösning.
 
Topp Egenskaper:

 • Tyst 4 stegs motor (3 steg + 1 boost läge)
 • Super Tyst Intern Motor av märket Ebm Papst
 • Ljudlös drift med extern vinds motor och utomhus tak motor
 • Enkel att rengöra tack vare smart design
 • Enkel Installation  
 • Med en kapacitet upp till  925 m3/h (med intern motor)
 • Premium kvalitet och design på hög nivå
 • Anpassad för både frånluft och recirkulation drift
 • Energisparsam LED (3000K) 90 cm: 3x2,1W; 120 cm: 4x2,1W
 • Modern Soft Touch styrning
 • Tillgänglig i bredd 90 cm och 120 cm
 • Tjock 9 lagers metall fettfilter med dekorativt hölje i rostfritt stål
 • (90 cm: 4 styck; 120 cm: 6 styck).

 
Intern motor
Hög effektiv intern motor av Tyska Emb papst med super tyst drift och balanserad uppsugnings system klarar att fånga upp all matos och effektivt leda ut det från köket.
 
Tre varianter av externa motorer att välja bland för en ljudlös drift:

 • Ebm Papst Extern vinds motor -med kapacitet 1100 m3/h monteras på vind ovanför köksfläkten max 4 meter avstånd.
 • Utomhus Takmotor- av högsta kvalitet märke Rosenberg tillverkad i vädertåligt material med kapacitet på hela 1900 m3/h monteras utomhus på taket med valfritt avstånd.
 • Utomhus Fasadmotor -av högsta kvalitet vädertålig material med elegant design lackerad i vit/creme färg. Yttervägg motor av märket Soler Palau med en kapacitet på 1200 m3/h monteras utomhus på fasaden / ytterväggen.

Effektiv os uppsugning
Frihängande köksfläkten Chef fångar upp all matos och ånga tack vare den effektiva motorn. Med flera motor alternativ har du möjlighet att välja just den kapacitet du behöver för att hålla ditt kök rent från stekos och andra oönskade lukter som uppstår under matlagning. Alla motor alternativ som finns tillgängliga med denna frihängande köksfläkt är kraftiga med 1100 m3/h upp till 1900 m3/h och har en låg ljudvolym.
Intern motor har en lägsta volym på 38 dB och externa motorer jobbar omärkbart med enbart ett vindsus i köket.

Drift läge
Köksfläkten är anpassad för både frånluft drift vilket innebär att oset som sugs in kommer ledas ut via imkanalen ut i det fria. Köksfläkten kan också användas med kolfilter / recirkulation drift med intern motor. Den interna motorn konverteras enkelt till en recirkulations fläkt med ett long life kolfilter Forest eller Plasma filter som är det bästa filtrerings alternativet på marknaden med en livslängd upp till 15 år och rengöring upp till 99%. Plasma är det bästa alternativet om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till ventilation. Filter för recirkulation finns som tillval med köksfläkten, men kan även köpas i efterhand.
 
Material
Köksfläkten är tillverkad av robust premium material. Rostfritt stål av högsta kvalitet AISI304, 1 INOX MM.
Snygga och tjocka 9 lager premium fettfiltret med dekorativt hölje i rostfritt stål hjälper köksfläkten att framför allt filtrera matos effektivt. Och inte minst är dessa kvalitet fettfilter även ett viktigt dekorativt element som gör köksfläkten till en exklusiv helhet.

Rengöring
Köksfläkten är tillverkad i robust stål AISI304 tack vare vilket köksfläkten är motståndskraftig mot fingeravtryck och fettavvisande, vilket gör att köksfläkten är väldigt enkel att hålla ren.
 
Hållbar design
Köksfläkten Chef är en professionell köksfläkt och är perfekt för dig som ställer höga krav på köksfläkten och framför allt dig som älskar laga mat och gör det dagligen – denna köksfläkten kommer bli din bästa vän i köket.

Bekvämligheter
Köksfläkten Chef styrs med hjälp av soft touch knappar som finns tillgängliga i nedre delen, på mitten av köksfläkt kåpan. Tack vare detta har du alltid snabb tillgång till att ändra hastighet på motorn eller tända och släcka belysningen. Du hittar även en fettfilter indikator på styrningen som meddelar dig när det är dags att rengöra / diska fettfilter.
 
Enkel installation
Justerbar ställning som fästs i taket. Kåpan skruvas fast på fästet och fästs med säkerhetsbyglar därefter sätts skorsten ihop med ett klick.

Denna vägghängda köksfläkt finns tillgänglig i bredd: 90 cm och 120 cm
 
Leveransomfång:

 • Köksfläkt i valfri bredd och motor
 • Fettfilter
 • Övergång till 125 (intern motor)
 • Skorsten (täckplåt)
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 5 års GARANTI

 

(Intern motor) MOTOR VPH 700: utlopp diameter 150 mm/120 mm. Kapacitet inne i köksfläkten: 644 m3/h. Passar till medelstora kök (max.22 kvm)

(Intern motor) MOTOR GP 1100: utlopp diameter 150mm/120 mm.Kapacitet inne i köksfläkten: 927 m3/h. Passar till stora och  öppen planlösning kök.

(Extern/inomhus) MOTOR EXTERN IN 1100 GP: utlopp diameter 150mm. Kapacitet max. 1085 m3/h . Passar till stora och  öppen planlösning kök.

(Extern/utomhus) VÄGG MOTOR VG1200 : utlopp diameter 200mm. Kapacitet max. 1230 m3/h . Passar till stora och  öppen planlösning kök.

(Extern/utomhus motor) TAK MOTOR TM1900: utlopp diameter 200mm. Kapacitet max 1800m3/h. Passar till stora och  öppen planlösning kök.

Extern motor för dig som vill njuta av en ljudlös köksfläkt drift.

Köksfläkten  är tillgänglig i bredd:

90 cm , 120 cm

Bredden på denna köksfläkt kan väljas efter smak och efter den storlek som får plats ovanför spishällen och blir snyggast visuellt. Rekommenderas att köksfläkten är minst lika stor som spishällen.

Denna köksfläkt kan användas i två drift lägen och kan enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats.

Frånluft : Anslut till utblås dvs. till egen imkanal som bortforslar oset  utanför huset.

Kolfilterdrift : Använd med kolfilter i recirkulation läge. Kolfilter monteras på motorn, när köksfläkten startas aktiveras det aktiva kolet och rengör oönskade lukter som uppstår under matlagning - renad luft släpps in tillbaka i rummet. I detta läge skall köksfläkten inte anslutas till ventilation.

 

Fettfilter PREMIUM INOX+<br><b>9 lager</b>
Fettfilter PREMIUM INOX+
9 lager
Bredd 90 cm: 4x fettfilter
Bredd 120 cm: 6x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med högsta klass premium rostfritt fettfilter som har 9 filterlager - 7 aluminiumlager + 2 dekorativt höljde i rostfritt stål. Detta filter fångar upp och separerar fett från ångor.
Motor GP1100 <br><b>EBM papst-GERMANY</b>
Motor GP1100
EBM papst-GERMANY
Max kapacitet: 1085m3/h Max ljudvolym: 55 dB
En av dom mest kraftfulla och tystas interna premium motorer.
Minimala ljudvolymen är enbart 38dB! Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller stora öppna kök.
Styrning<br><b>med soft touch</b>
Styrning
med soft touch
Denna köksfläkt är utrustad med modern soft touch styrning. Displayen har en lyxig bakgrunds belysning i blått.
SPECIFIKATIONER
Material Premium Rostfritt stål (AISI304 /1mm)
Kapacitet max.(intensiv läge) (Motor 1100m3/t)-925 m3/t
Ljudnivå Steg 1: 42 dB Steg 2: 50 dB Steg 3: 62 dB Intensivläge: 66 dB
Styrning soft touch kontroll
Belysningsstyrka Bredd 90 cm : Spot 3x 2,1 W LED (3000k) Bredd 120 cm : Spot 4x 2,1 W LED (3000k)
Kanalanslutning 150mm / 120 mm
Anslutning möjligheter Kan användas frånluft eller med kolfilter
Motortyp Intern motor eller Extern motor
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 28 kg / 35 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 5 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

No downloads available for this product.