Menu
Din kundvagn

Premium line frihängande köksfläkt Loft R med Plasma filter

Premium line frihängande köksfläkt Loft R med plasma filter
Premium line frihängande köksfläkt Loft R med plasma filter
Premium line frihängande köksfläkt Loft R med plasma filter
Premium line frihängande köksfläkt Loft R med plasma filter
Premium line frihängande köksfläkt Loft R med plasma filter
Cyber Week
Premium line frihängande köksfläkt Loft R med Plasma filter
36000 kr
45000 kr
Exkl moms: 28800 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

LOFT R

Frihängande köksfläkt LOFT R med PLASMAfilter och modern linjär LED belysning avsedd för montering ovanför köksö. Med den moderna industriella designen och svart matta färgen är denna köksfläkt ett måste i det trendiga köket. Köksfläkten har praktiska stora hyllor som besvarar alla krav den ambitiöse matlagaren stället även vad gäller förvarings möjligheter.  Med en kraftfull och tyst motor blir köksfläkten av med alla oönskade os lukter i recirkulation med det miljövänliga Plasmafilter som eliminerar obehaglig lukt, rök, fett, pollen, virus, bakterier och allergener i hemmet utan förlust av energi. Köksfläkten linjära belysning lyser behagligt upp hela köksön och arbetsyta.

Topp Egenskaper:

 • Tyst 4 stegs motor (3 steg + 1 boost läge)
 • Super Tyst ljuddämpad Intern Motor av märket Ebm Papst
 • Kapacitet upp till  925 m3/h
 • BU System – Balanserad uppsugning
 • Easy Clean System – Enkel att rengöra
 • Premium kvalitet och design på hög nivå
 • Miljövänlig recirkulation drift med PLASMAfilter
 • Inkluderar Premium Plasma Filter Q2
 • Energi Sparsam LED (2700K) 5W/meter
 • Tillgänglig i bredd 160 cm och 180 cm
 • Fettfilter rengörings indikator

Motor
Hög effektiv intern ljuddämpad motor av Tyska Emb papst med supertyst drift och balanserad uppsugnings system klarar att fånga upp all matos och effektivt leda ut det från köket.
Motorn är ljudisolerad med professionell ljuddämpande matta som gör att du inte upplever en högt bullrande köksfläkt trots kraftig motor effekt, och dessutom sänks den redan låga ljudvolymen med ännu 7% tack vare det ljuddämpande materialet.

Effektiv os uppsugning
Balanserad uppsugning system klarar att fånga upp all matos och effektivt leda ut det från köket. B.U. är ett patenterat system som Swedluxury har skapat och har exklusivitet på. Det är ett system som skapar en yta med ett jämt uppsug på hela uppsugnings ytan. Tack vare detta smiter inget os undan från kastrullerna som används på spishällens utkant.

Varför är detta B.U. system så unikt är då de flesta liknande köksfläktar på marknaden har en bra uppsugningsförmåga, men enbart på mitten av köksfläkten. Som experter på köksfläktar vet vi att det inte räcker enbart med en stark motor för att köksfläkten skall fånga upp och få bort alla oönskade matlukterna. Premium Line Swedluxury med balanserad uppsugning är den enda rätta köksfläkten för den mest krävande kunden.

Driftläge
Köksfläkten användas i recirkulation ihop med det mest pålitliga och miljövänliga PLASMAfilter. Plasmafilter är det bästa filtrerings alternativet på marknaden med en livslängd upp till 15 år och rengöring upp till 99%. Plasma Filtret eliminerar obehaglig lukt, rök, fett, pollen, virus, bakterier och allergener i hemmet utan förlust av energi.

Material
Köksfläkten är tillverkad av robust premium material. Stål av högsta kvalitet lackerad i modern svart matt färg (RAL 9005).

Rengöring
Köksfläktens färg är fettavvisande vilket gör att köksfläkten är väldigt enkel att hålla ren.
Dessutom har vi installerat en easy clean panel innanför fettfiltret som gör det enkelt att hålla köksfläktens inre ren från fett. Panelen fungerar också som säkerhet eftersom den förhindrar åtkomst till motorn och de elektriska komponenterna på köksfläkten. Denna panel är avtagbar när en djupare rengöring krävs.

Hållbar design
Köksfläkten LOFT R är en köksfläkt skapad för att hålla en lång livslängd. Det är en perfekt köksfläkt för dig som vill vara trendig med ställer höga krav på os uppsugning, design och kvalitet.

Bekvämligheter
Köksfläkten har en inbyggd timer och filter rengörings indikator som meddelar när fettfilter behöver tvättas. Fläkten styrs genom bekväma soft touch knappar. Du kan bland annat kontrollera hastigheten på motorn och belysningen via styrningen som är monterad i en bekväm position och enkel att nå.

Enkel installation
Justerbar ställning som fästs i taket.

Leveransomfång:

 • Köksfläkt i valfri bredd
 • Fettfilter
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 5 års GARANTI

 

Köksfläkten  är tillgänglig i bredd:

180 cm och 210 cm.

Bredden på denna köksfläkt kan väljas efter smak och efter den storlek som får plats ovanför spishällen och blir snyggast visuellt. Rekommenderas att köksfläkten är minst lika stor som spishällen.

 

Fettfilter Standard PLUS<br><b>5 lager</b>
Fettfilter Standard PLUS
5 lager
3x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med premium aluminium fettfilter som har 5 filterlager. Detta filter fångar upp och separerar fett från ångor.
Motor Silent PLUS <br><b>EBM papst-GERMANY</b>
Motor Silent PLUS
EBM papst-GERMANY
Max kapacitet: 815m3/h Max ljudvolym: 49 dB
Den bullerfria och mest tekniskt avancerade premium motorn.
Minimala ljudvolymen är enbart 26dB! Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller stora öppna kök.
Balanserad <br><b>uppsugning</b>
Balanserad
uppsugning
Detta exklusiva Swedluxury-patent B.U. ger större sugkraft i utkanterna på köksfläktens insugs yta tack vare den mikroperforerade inner platta som uppnår en jämn upptagning över hela filterytan.
SPECIFIKATIONER
Material Stål lackerad i Svart Matt (RAL 9005)
Kapacitet max.(intensiv läge) Motor Silent PLUS - 736m3/t
Ljudnivå Steg 1: 35 dB Steg 2: 40 dB Steg 3: 49dB Intensivläge: 54dB
Styrning soft touch kontroll
Belysningsstyrka Led stripe 4 x 5 W
Kanalanslutning 150mm / 120 mm
Anslutning möjligheter Kolfilterdrift med Plasma Filter
Motortyp Intern motor
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 50 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 5 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

File Size
download Monteringanvisning_Swedluxury_Loft.pdf Download download