Menu
Din kundvagn

garanti

Upp till 5 års
garanti
Serwis pogwarancyjny

Garanti

Varje Swedluxury köksfläkt som köps är fabriksny och har 2 år eller 5 års garanti.


Som det enda varumärket på marknaden erbjuder vi våra kunder snabb kontakt vid garanti ärenden – vi återkommer som regel med svar inom 24 timmar.
I händelse av reklamation/garanti ärende vänligen kontakta service avdelningen som kommer att avgöra orsaken till felet och ge teknisk hjälp och information.

All person information som tillhandahålls av kunden kommer att behandlas i enlighet med svensk lag för personuppgifter.
För att säkerställa en lång och pålitlig drift av köksfläkten, läs noggrant igenom produkt manual som innehåller mycket användbar information gällande: montering, användning och underhåll. Korrekt skötsel av produkten garanterar en långvarig funktion, därför uppmuntrar vi att läsa igenom manual och garantikortet där du hittar all nödvändig information gällande köksfläkten och dess garanti.

Efter garanti

Swedluxury köksfläktar som varumärke erbjuder även hjälp efter att garanti tiden gått ut. Våra köksfläktar håller hög kvalitet och är tillverkade för att fungera i flera år. Men ibland händer det att köksfläkten slutar fungera och då erbjuder vi som producent tillgång till alla reservdelar som kan köpas till förmånliga priser. Tveka därför inte att kontakta oss även efter garanti tidens slut.