Menu
Din kundvagn
Swedluxury
utvecklar och tillverkar
köksfläktar för
det exklusiva köket!
Vårt varumärke grundades år 2015 i Malmö
– här finns vårt huvudkontor och lager

 SWEDLUXURY ÖKAR I POPULARITET

Sedan dess har efterfrågan på våra köksfläktar ständigt växt - och antalet nöjda kunder har ökat. Våra köksfläktar finns numera installerade i hundratals kök runt om i hela Sverige.

Våra köksfläktar har fått stort intresse och uppmärksamhet av bland annat arkitekter som projekterar moderna hus och lägenheter, och lika stort intresse finns från privata kunder som renoverar eller bygger nytt kök.

UTSÖKT PRODUKT

Vår nisch är inbyggnads köksfläktar bland annat - takintegrerade köksfläktar, köksfläktar monterade under skåpet och köksfläktar integrerade i skåp. Som ett resultat är våra produkter tekniskt och visuellt en av de bästa tillgängliga på den svenska marknaden.

Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda våra kunder en fräsch produkt med nyaste komponenter - vilket även gör produkten ännu lyxigare för slut kund.

Alla våra produkter monteras för hand med största noggrannhet och från omsorgsfullt utvalda material och komponenter av högsta kvalitet.

Noga selekterat rostfritt stål
Noga selekterat rostfritt stål
Utvald med hänsyn till hållbarhet och uthållighet mot de förhållanden som råder under mat lagning.
Noga utvalt termiskt härdat säkerhetsglas
Noga utvalt termiskt härdat säkerhetsglas
Vi köper in härdat glas direkt från små beprövade glasbruk.
Elektroniska komponenter av högsta kvalitet
Elektroniska komponenter av högsta kvalitet
Vi monterar bara högkvalitativa och pålitliga elektroniska komponenter.
Förstklassiga motorer
Förstklassiga motorer
Motorn är köksfläktens hjärta! Därför väljer vi endast noga selekterade, effektiva och hållbara motorer från de allra bästa tillverkare i världsklass - som är specialiserade inom produktion av just motorer.

Allt detta gör möjligt för oss att skapa lyxiga köksfläktar med konstnärligt hantverk. Köksfläktar som är pålitliga och hållbara, vilket bekräftas av ett kvalitetscertifikat och upp till 5-års garanti.

Om oss

 

SWEDLUXURY köksfläktar, varumärke:

 

Svenskt varumärke specialiserad inom köksfläktar produktion.

Swedluxury är svensk  producent och varumärke i ett. För att tillverka våra vackra, unika och väl presterande köksfläktar använder vi oss av bästa möjliga kvalitets material och komponenter som vi endast köper in från EU land.

 

 

 

Modern design

Våra köksfläktar kännetecknas av en unik modern design, de är energieffektiva och uppfyller de senaste normerna för hushållsutrustning. Det är just därför våra fläktar tilltalar de mest krävande kunder, och de som letar efter något unikt till sina kök.

 

 

 

 

Komponenter av högsta kvalitet

Härdat glas, hög kvalitets stål, professionell slitstark färg och hög presterande väl utvalda italienska turbiner – kort och sammanfattat kännetecknas våra fläktar av hållbarhet, snygg design och suverän uppsugnings förmåga.  
Du är mer än hjärtligt välkommen att bekanta dig med vårt utbud av moderna vägghängande, rustik, underbyggnads, inbyggnads, takintegrerade och frihängande fläktar.

 

 

 


 

Om webbutiken SWEDLUXURY.SE :

En specialiserad butik inom köksfläktar

Vilket innebär att i motsats till andra butiker som har brett utbud av olika vitvaror och inte alltid har koll på sina produkter, fokuserar vi på Swedluxury främst på köksfläktar. Därför kan du vara säker på att vi vet hur vi skall uppfylla dina högsta krav och passa in den perfekta köksfläkten för just ditt kök.

Säkra köp, enkla och trygga betalningsalternativ

Vi är med i köpare skydd programmet – tack vare detta kan du vara lugn och säker när du handlar i vår webbutik. Som kund hos oss har du möjlighet att genomföra ditt köp smidigt och säkert med det betalningssätt som passar bäst (KLARNA, PayPal, Payson) – du kan utnyttja betalningsalternativ som 14 dagars faktura, delbetalning, direktbetalning, kortbetalning osv.
 

Professionell rådgivning där du alltid är den viktigaste kunden!

Det är bara hos oss du kan få  expertråd och hjälp vid val av rätt produkt, allt inom 28 sekunder! När som helst kan du klicka på guld telefon ikonen i det nedre vänstra hörnet av skärmen, när du har angett ditt nummer kommer vi ringa upp dig inom 28 sekunder!
Dessutom kan du kontakta oss via chatt, e-post eller via kontaktformuläret.
 
 

Bekväm shopping - allt på ett ställe!

Enbart hos oss kan du köpa din fläkt utan att behöva söka efter andra tillbehör på vår sida som är nödvändiga för köksfläkten du valt. Vid varje produkt, kan du välja lämplig bredd, färgvariant och alla nödvändiga tillbehör, allt finns samlat i en lista på samma sida, klicka in det du behöver och gå vidare till kassan genom att trycka på knappen KÖP!

 

Leverans direkt till din dörr!

Alla våra köksfläktar skickas ut med hemleverans. Ditt paket skickas med en professionell budfirma. Snabbt, säkert, effektivt och bekvämt!