Menu
Din kundvagn

Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing

Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
NYHET
Premium line frihängande köksfläkt Monarc guld/mässing
15000 kr
18000 kr
Exkl moms: 12000 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

MONARC


Premium Line Frihängande cylinder köksfläkt MONARC är en den mest avancerade och högteknologiska köksfläkt på marknaden! Tillverkad i den mest eftertraktade cylindriska formen och färgen mässing. Enastående LED belysning på köksfläktens omkrets med dimmer funktion. Innovativ styrning via gester och fjärrkontroll. Den runda smala formen med en diameter på 38 cm kommer få ditt kök att kännas öppet medan köksfläkten blir iögonfallande och pricken över i:et ovanför en köksö eller monterad intill en vägg. Med hjälp av den kraftfulla, ekologiska, energi sparsamma och borstlösa motorn är köksfläkten tyst i funktion och tar effektivt bort matos.

Topp Egenskaper:

 • Högteknologisk styrning via gester eller/och fjärrkontroll
 • Enastående belysning runt om köksfläkt kåpans omkrets
 • Stark LED belysning (1 x 14W; 3900K) med dimmerfunktion
 • Smal diameter 38 cm
 • Topp trendig och exklusiv design
 • Anpassad för både frånluft och recirkulation drift
 • Tyst, effektiv och energi sparsam borstlös EC-motor
 • Med en kapacitet upp till 600 m3/h klarar köksfläkten filtrera bort all matos

 

 

Bekvämligheter
Den mest högteknologiska styrning på marknaden - via gester. Tack vare denna innovativa funktionen kan du enkelt med en hand gest sätta på och stänga av köksfläkten, samt ändra dess driftläge utan att avbryta mat tillagningen, torka händerna eller vidröra kontrollpanelen. Du kan enkelt hålla enheten ren och bli av med problemet med fula fingeravtryck på kåpans släta yta en gång för alla.
Om du föredrar lite mer traditionella lösningar kan du också styra köksfläkten med den medföljande fjärrkontrollen. Det moderna knapp systemet ger dig hög komfort. Du kan styra köksfläkten var som helst du står i köket! Dessutom har fjärrkontrollen en praktiskt magnet inuti vilket gör möjligt att sättas fast den på köksfläkt, tack vare vilket man undviker att bli av med fjärrkontrollen.

Enastående Design
Vad som gör denna cylinderformade köksfläkten unik, är den stilrena kåpan som har en clean design. Inga logotyper, inga knappar eller display på kåpan som oftast förfular produktens utseende.
Köksfläkten övre justerbara skorsten som går mot taket fästs i magneter som är dolda inne i kåpan, tack vare detta finns inga synliga skruvar på köksfläktens ytterhölje.
Frihängande cylinder köksfläkten Monarc är en Premiumprodukt som är genomtänkt och skapad utefter våra mest krävande kunders önskemål.

Belysning
Enastående och exklusiv belysning runt kåpans omkrets i form av en cirkel med dimmer funktion. Belysningen är stark och har 1 x 14W och en behaglig belysnings nyans 3900K. Belysningen lyser upp hela spishällen och ger en god arbetsbelysning.
Dessutom kan du använda köksfläkten som en design taklampa och med hjälp av dimmer skapa en mysig stämning när du avnjuter den krämiga pastan vid köksön.

Motor
Den kraftfulla, effektiva och energi sparsamma borstlösa EC-motorn har en prestanda på hela 600m3/h. Denna motor effekt kommer att hålla det normalstora köket rent från matos.
Tack vare den högeffektiva formen och avancerade kantsug tekniken kommer köksfläkten fånga upp matos lika effektiv som en vanlig köksfläkt med högre motor kapacitet (jämförbar med effekt motor 850m3/h).
Då köksfläkten har en hög avancerad borstlös motor är den väldigt tyst i funktion och är knappt hörbar på dom två första lägen där ljudvolymen ligger runt 40 dB.

 
Effektiv os uppsugning
Alla ångor och matos sugs effektivt upp på via kantsug, venturieffekten, matoset hamnar i springorna runt om glaset.

Drift läge
Köksfläkten är anpassad både för frånluft drift vilket betyder att oset som sugs upp kommer ledas vidare via imkanalen och transporteras ut i det fria.
Köksfläkten är även anpassad att användas i recirkulations läge. Den interna motorn konverteras enkelt till en recirkulations fläkt med ett standard kolfilter, eller Forest+ och Swedluxury Plasmafilter Q2. Filter för recirkulation finns som tillval med köksfläkten, men kan även köpas och installeras i efterhand.

Material
Köksfläkten är tillverkad i robust kvalitets stål lackerad i moderna guld / mässing färg i den mest moderna matt finish.
På undersidan av köksfläkten ser man en cirkel format exklusivt härdat glas i svart färg.

Enkel Rengöring
Tack vare den fettavvisande lacket är köksfläkten väldigt enkel att hålla ren.
Glaset på undersidan är väldigt enkelt att torka av och fettfiltret som är monterat bakom glaset kan maskindiskas.

Leveransomfång:

 • Köksfläkt och motor
 • Fjärrkontroll
 • Fettfilter (1 styck )
 • Kallrasskydd 150 / övergång till 125
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 2 års GARANTI

 

Denna köksfläkt kan användas i två drift lägen och kan enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats.

Frånluft : Anslut till utblås dvs. till egen imkanal som bortforslar oset  utanför huset.

Kolfilterdrift : Använd med kolfilter i recirkulation läge. Kolfilter monteras på motorn, när köksfläkten startas aktiveras det aktiva kolet och rengör oönskade lukter som uppstår under matlagning - renad luft släpps in tillbaka i rummet. I detta läge skall köksfläkten inte anslutas till ventilation.

 

Stark led belysning<br><b>med dimmerfunktion</b>
Stark led belysning
med dimmerfunktion

Omkrets led: 1x14 W 3900K

Denna köksfläkt är utrustad med exklusiv belysning runt kåpans omkrets i form av en cirkel med dimmer funktion vilket gör det möjligt att skapa en mysig stämning i köket. Belysningen på max läget är stark och lyser upp hela spishällen och ger god översyn över kastrullerna.
EC borstlös motor B650<br><b>energisparsam och effektiv</b>
EC borstlös motor B650
energisparsam och effektiv

Max kapacitet: 650m3/h Max ljudvolym: 60dB

Denna EC-motor är en av dom mest kraftfulla, energi sparsamma och tysta interna premium motorer, med en lång livslängd och hög verkningsgrad. Minimala ljudvolymen är enbart 40dB! Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller kök med öppen planlösning.
Innovativ Styrning<br><b>gesture control</b>
Innovativ Styrning
gesture control

Magiskt och roligt att använda!

Den mest högteknologiska styrning på marknaden - via gester. Med en enkel hand gest kan du sätta på och stänga av köksfläkten, samt ändra dess driftläge. Föredras lite mer traditionella lösningar kan köksfläkten också styra via den medföljande fjärrkontrollen som är väldigt bekväm att använda.
SPECIFIKATIONER
Material pulverlackerad i guld matt färg
Kapacitet max.(intensiv läge) (EC intern motor b650) - 560 m3/t
Ljudnivå Steg 1: 40 dB Steg 2: 50 dB Steg 3: 60 dB Intensivläge: 70 dB
Styrning Gesture control +fjärkontroll (inkluderad i set)
Belysningsstyrka Led (omkrets med dimmerfunktion) 1x 14 W
Kanalanslutning 150 mm / 120 mm
Anslutning möjligheter Kan användas till recirkulation /(eller) med kolfilter
Motortyp Intern motor
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 25 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 2 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

File Size
download Swedluxury_Monarc_Teknisk_Ritning_2021.pdf Download download