Menu
Din kundvagn

Premium line vägghängd köksfläkt Hero 90cm svart glas+rostfri

Premium line vägghängd köksfläkt Hero 90cm svart glas+rostfri
Premium line vägghängd köksfläkt Hero 90cm svart glas+rostfri
Premium line vägghängd köksfläkt Hero 90cm svart glas+rostfri
Premium line vägghängd köksfläkt Hero 90cm svart glas+rostfri
SVENSK VARUMÄRKE
Vårrea
-17 %
Premium line vägghängd köksfläkt Hero 90cm svart glas+rostfri
8200 kr
9900 kr
Exkl moms: 6560 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

HERO

Vägghängda köksfläkten Hero är en premium produkt tillverkad för att skapa intryck. Fantastiska mjuka linjer i kombination med hög kvalitets rostfritt stål INOX AISI304, 1,2 mm och härdat glas. Stark och tyst motor som fångar upp all os och håller ditt kök rent från oönskade lukter. Med en bredd på 90 cm och stark Led belysning blir denna köksfläkt en fabulös dekoration i det moderna köket.
 
Topp Egenskaper:

 • Tyst 4 stegs motor (3 steg + 1 boost läge)
 • Super Tyst Intern Motor av märket Ebm Papst
 • Förenklad Installation
 • Med en kapacitet upp till  925 m3/h klarar köksfläkten filtrera bort all matos
 • Premium kvalitet och design på högsta nivå
 • Anpassad för både frånluft och recirkulation drift
 • Energisparsam LED stripe 2 x 5 W (2700K)
 • Modern Touch styrning med bakgrundsbelysning i blå
 • Tillgänglig i bredd 90 cm
 • Tjocka 5 lagers fettfilter

 
Motor
Effektiv intern motor av Tyska Emb papst isolerad med ljuddämpande material som isolerar ljud och vibrationer upp till 7% vilket ger en super tyst och effektiv drift.
 
Effektiv os uppsugning
Med sin högpresterande motor, 5 lagers fettfilter och kantsug effekt fångar köksfläkten upp all oönskad matos som effektivt elimineras från köket.

Drift läge
Köksfläkten är anpassad för både frånluft drift och kolfilter / recirkulation drift. Den interna motorn konverteras enkelt till en recirkulations fläkt med ett standard kolfilter, long life kolfilter Forest eller Plasma filter som är det bästa filtrerings alternativet på marknaden med en livslängd upp till 15 år och rengöring upp till 99%. Plasma är det bästa alternativet om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till ventilation. Filter för recirkulation finns som tillval med köksfläkten, men kan även köpas i efterhand.
 
Material
Köksfläkten är tillverkad av robust premium material. Kåpan är tillverkad i 1,2 mm AISI304 rostfritt stål. Detta rostfritt stål är svår att lämna finger avtryck på.
På framsidan och undersidan av köksfläkten har vi monterat härdat glas i svart som ger en oerhört modern och elegant utseende.
Under glaset sitter två stycken 5 lagers högkvalitets fettfilter som effektivt fångar upp matfett.

Rengöring
Det rekommenderas att tvätta fettfiltret för hand eller i diskmaskin minst en gång i månaden för bästa filtrerings förmåga.
Köksfläktens kåpa torkas av med mjuk trasa och anpassad medel för ytan vid en mer grundlig rengöring. Använd professionell rengöringsmedel Berner för att få det rostfria stålet glansigt.

Hållbar design
Köksfläkten Hero är en köksfläkt skapad för att ha en lång livslängd. Det är en perfekt köksfläkt för dig som ställer höga krav på os uppsugning och kvalitet, samt utseende.

Bekvämligheter
Köksfläkten har en inbyggd timer och filter rengörings indikator som meddelar när fettfilter behöver tvättas. Fläkten styrs genom bekväma touch på främre glas panelen. Du kan bland annat kontrollera hastigheten på motorn, timern och belysningen via styrningen.

Förenklad installation
Förenklad installation med fäste som förmonteras på väggen. Haka fast fläkten så att den sitter fast ordentligt. Justera sedan fläkten så att den hänger rakt genom att vrida upphängningsanordningarna. Det går att skjuta enheten åt höger eller vänster, om det behövs.

Denna vägghängda köksfläkt finns tillgänglig i bredd: 90 cm
 
Leveransomfång:

 • Köksfläkt med motor
 • Fettfilter
 • Övergång till 125
 • Skorsten (täckplåt)
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 5 års GARANTI

 

(Intern motor) MOTOR VPH 700: utlopp diameter 150 mm/120 mm. Kapacitet inne i köksfläkten: 644 m3/h. Passar till medelstora kök (max.22 kvm)

(Intern motor) MOTOR GP 1100: utlopp diameter 150mm/120 mm.Kapacitet inne i köksfläkten: 927 m3/h. Passar till stora och  öppen planlösning kök.

Denna köksfläkt kan användas i två drift lägen och kan enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats.

Frånluft : Anslut till utblås dvs. till egen imkanal som bortforslar oset  utanför huset.

Kolfilterdrift : Använd med kolfilter i recirkulation läge. Kolfilter monteras på motorn, när köksfläkten startas aktiveras det aktiva kolet och rengör oönskade lukter som uppstår under matlagning - renad luft släpps in tillbaka i rummet. I detta läge skall köksfläkten inte anslutas till ventilation.

 

Fettfilter Standard PLUS<br><b>5 lager</b>
Fettfilter Standard PLUS
5 lager
2x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med Standard PLUS fettfilter av aluminium med 5 filterlager (som kan tvättas i diskmaskin). Detta filter separerar fett från luft som fångas upp av köksfläkten.
Motor GP1100 <br><b>EBM papst-GERMANY</b>
Motor GP1100
EBM papst-GERMANY
Max kapacitet: 1085m3/h Max ljudvolym: 55 dB
En av dom mest kraftfulla och tystas interna premium motorer.
Minimala ljudvolymen är enbart 38dB! Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller stora öppna kök.
Styrning<br><b>med touch på glaset</b>
Styrning
med touch på glaset
Denna köksfläkt är utrustad med modern touch styrning på glaset. Touch displayen har en lyxig bakgrunds belysning i blått.
SPECIFIKATIONER
Material rostfritt stål AISI304 1,2mm + svart härdat glas
Kapacitet max.(intensiv läge) (Motor VPH700)-646 m3/t (Motor GP1100)- 926 m3/t
Ljudnivå Steg 1: 42 dB Steg 2: 50 dB Steg 3: 62 dB Intensivläge: 66 dB
Styrning touch control
Belysningsstyrka LED Strip 1x5W (2700K)
Kanalanslutning 150mm / 120 mm
Anslutning möjligheter Kan användas till recirkulation /(eller) med kolfilter
Motortyp Intern motor
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 11,6 kg / 13 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 2 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

No downloads available for this product.