Menu
Din kundvagn

Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit

Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
SVENSK VARUMÄRKE
Premium line tak integrerad köksfläkt Swedluxury Kappa κ |vit
 • Lorem
 • Ipsum
 • Dolor
15500 kr
Exkl moms: 12400 kr
 • Lager: Finns i lager

Anpassa din produkt:

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Teknisk ritning

Energimärkningsetikett

Energimärkningsetikett

Energy label

KAPPA κ


Takintegrerade köksfläkten KAPPA är en Premium köksfläkt tillverkad i högsta kvalitets stål som är pulverlackerad i vit färg (RAL 9003 finish). Denna takinfällda köksfläkt tar effektivt bort matos och odörer när du lagar mat. Den högpresterande motorn med en låg ljudvolym, är både en intern och extern motor i ett, stor installations flexibilitet med möjlighet att ansluta till ventilation i fem valfria riktningar. Den energi sparsamma LED belysningen ger en god arbetsbelysning ovanför spishällen. Köksfläkten är 100 cm lång och 50 cm bred och har en av den lägsta in byggnadshöjden som är enbart 9 cm med extern motor. En klassisk och elegant takmonterad köksfläkt som förskönar köket och gör jobbet.
 

Topp Egenskaper:

 • Låg inbyggnadshöjd: 90 mm med Extern motor / 292 mm med Intern motor
 • Super tyst och kraftig  4 stegs EC Motor SR8 av Tyska tillverkaren Ebm Papst (800 m3/h /endast 37dB på 1:sta otor steget! / Ljudlös med Extern motor!)
 • Intern och Extern motor i ett
 • Motor anslutning i 5 valfria riktningar
 • Anslut i sidled eller anslutning rakt upp
 • Effektiv Kantsug
 • Förenklad installation med Easy Fix fästen
 • Premium kvalitet
 • Enkel att rengöra
 • Anpassad för både frånluft och recirkulation drift
 • Energisparsam och modern LED spot 4 x 2,2W (3000K)
 • Fjärrkontroll
 • Tillgänglig i bredd 100 cm
 • Stora tjocka 5 lagers metall fettfilter

 

Effektiv os uppsugning
Högpresterande motor SR8 av Tyska Emb papst har en låg arbetsvolym medan den effektivt fångar upp all matos . Med sina 4 steg och hela 736m3/h klarar köksfläkten att eliminera alla oönskade ångor och matos från köket. Den tystlåtna motorn har enbart 37dB på första motor steget. Väljer man att sätta motorn externt blir köksfläkten ljudlös och det enda som hörs är ett vindsus medan allt os hamnar graciöst i köksfläkt insuget.
 

Valfri motor anslutning
Köksfläkten är utrustad med en smart motor som kan anslutas i 5 valfri riktningar, vilket ger dig en stor frihet att anpassa montering och anslutning till ventilation efter möjligheterna i ditt hus.
Motorn kan anslutas i fyra valfria riktningar i sidled. Och en anslutning rakt upp, som är perfekt om du har en ventilationskanal som går spikrak ner från taket.
Köksfläkt motorn kan användas som intern motor, vilket innebär att man låter fläkt huset vara monterad på köksfläkt kåpan. Alternativt kan samma motor plockas upp och installeras externt som vinds motor. Ett kit för extern anslutning ingår med köksfläkten.
Köksfläktens motor anslutning är rund, 150 diameter.
 

Driftläge
Köksfläkten är både anpassad för att anslutas till ventilation som är den bästa lösning på att få ut all matos från köket och även den mest ekonomiska varianten.
Men om ingen ventilationskanal finns kan motorn enkelt konverteras till en recirkulations fläkt med en Helsa Box long life kolfilter eller Plasma filter som är det bästa filtrerings alternativet på marknaden med en livslängd upp till 15 år och rengöring upp till 99%.
Plasma är det bästa alternativet om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till ventilation. Med Plasmafilter får du nästintill samma effekt som om köksfläkten vore ansluten till ventilation. Dessutom är detta ett miljövänligt alternativ och rengör luften i ditt kök från pollen, allergener, virus, rök och mycket mer. Filter för recirkulation finns som tillval med köksfläkten, eller kan köpas i efterhand.

Material
Köksfläkten är tillverkad i Premium stål och sedan pulverlackerad i vit färg (RAL 9003 finish).
Högkvalitativa och tjocka 5 lager premium fettfiltret levereras med köksfläkten.
 

Rengöring
Köksfläktens är enkel att hålla ren tack vare de stora ytorna och den fettavvisande färgen. Fettfilter fungerar som ett skydd för att bevara köksfläkt kåpan ren och fri från fett.
 

Hållbar design
Köksfläkten KAPPA är en Premium köksfläkt skapad för att ha en lång livslängd. Det är en perfekt köksfläkt för dig som ställer höga krav på os uppsugning och kvalitet.
 

Fjärrkontroll
Köksfläkten styrs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen. Du kan kontrollera motorns hastighet, tända och släcka belysningen, samt sätta köksfläkten på efter gångs läge tack vare den inbyggda timern som sköter automatisk motoravstängning.
 

EASY FIX-Förenklad installation
Förenklad installation med easy fix fästen. Köksfläkten skjuts upp i en färdig konstruktion som är 3,2 cm tjock och som är förstärkt och klarar bära 30-40 kg. Easy fix fästen spänns fast inifrån kåpan tills kåpan går jämt med taket.
In byggnadshöjden är en av, om inte den lägsta på marknaden! Med enbart 9 cm (gäller när du väljer installera motorn externt på vinden). Med intern motor bygger kåpan 29,2 cm.
 
Inbyggnads dimension: 975 x 475 (mm)
Minimihöjd för installation i tak med intern motor: 292 mm
Minimihöjd för installation i tak med extern motor: 90 mm
Köksfläkt levereras med en strömkabel och stickkontakt som anslutas till elnät med (200-230V ~ 50Hz). En strömbrytare finns installerad i köksfläkt kåpan.
 

Leveransomfång:

 • Köksfläkt med motor
 • Fjärrkontroll
 • Anslutningsset för extern motor
 • Fettfilter (3 styck)
 • Faktura/Kvitto
 • Manual
 • 2 års GARANTI

 

Denna köksfläkt kan användas i två drift lägen och kan enkelt konverteras till en kolfilter fläkt med ett kolfilter sats.

Frånluft : Anslut till utblås dvs. till egen imkanal som bortforslar oset  utanför huset.

Kolfilterdrift : Använd med kolfilter i recirkulation läge om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkt utblåset till imkanal. Kolfilter monteras efter motorn, när köksfläkten startas aktiveras det och rengör oönskade lukter som uppstår under matlagning - renad luft släpps in tillbaka i rummet.

Helsa box: En kolfilter lösning som rengör oset upp till 70%. Kolfiltret har en livslängd på upp till 5 år och kan regenereras i ugnen när kolet är mättat. Dessutom fungerar kolfiltret ljuddämpande på motor jobbet.

Bäst i test 2021 Swedluxury PLASMA FILTERHar en livslängd på 15 år! Rengör oset upp till 99%! Behöver inget underhåll, tar bort dålig lukt och matos, bryter ned allergener, mögel, cigarettrök, damm, virus och bakterier. Att ansluta köksfläkten till Plasmafilter kan i många fall vara mycket mer effektivt än en köksfläkt ansluten till en usel ventilation. Låg energiförbrukning, bara 0,5 watt och en årlig förbrukning på endast 3,5 Kw. Dessutom reduceras ljudvolymen upp till hela 14%.

 

Har du takhöjd på 280-300 cm kommer köksfläkten hamna 2 meter ifrån spishällen och det är max avståndet som är lämplig för takintegrerade köksfläkten.
Har du högre i tak, kan man lösa detta genom att bygga ner en så kallad nisch/låda så att avståndet hamnar på max 2 meter.

 

Fettfilter Standard PLUS<br><b>5 lager</b>
Fettfilter Standard PLUS
5 lager
3x fettfilter
Denna köksfläkt är utrustad med premium aluminium fettfilter som har 5 filterlager. Detta filter fångar upp och separerar fett från ångor.
Avtagbar motor SR8<br><b>EBM papst-GERMANY</b>
Avtagbar motor SR8
EBM papst-GERMANY
Max kapacitet: 800m3/h Max ljudvolym: 59dB
En av dom mest kraftfulla och tystas interna premium motorer.
Minimala ljudvolymen är enbart 27dB!Denna motor är ett utmärkt val för medelstora eller stora öppna kök.
Kantsug<br><b>-venturieffekten</b>
Kantsug
-venturieffekten
Minskar bullernivå med 25%
Denna typ av uppsug garanterar stor effektivitet tack vare venturieffekten: ångorna stiger naturligt uppåt och med ökad hastighet passerar genom katsug/insugs öppning för att ledas därefter vidare genom fettfiltret in i själva fläkten som omedelbart saktar ner trycket och leder oset direkt utanför huset.
SPECIFIKATIONER
Material pulverlackerad stål i vit (RAL9003)
Kapacitet max.(intensiv läge) (Avtagbar motor 800m3/t) -736m3/t
Ljudnivå Steg 1: 37 dB Steg 2: 45 dB Steg 3: 58 dB Intensivläge: 61dB
Styrning fjärkontroll
Belysningsstyrka LED spot 4x 2,2W
Kanalanslutning 150 mm
Anslutning möjligheter Kan användas frånluft eller / till recirkulation med kolfilter
Motortyp Avtagbar motor (*intern/extern)
Antal Hastigheter 3 steg + 1 intensiv
vikt 22,5 kg
Kostnadsfri hemleverans
Kostnadsfri hemleverans
Vi skickar alla våra köksfläktar inom 2-5 dagar räknat från beställnings datum. Leverans sker fram till port/tomtgräns (undantag för Ö-leveranser).
14 dagars öppet köp
14 dagars öppet köp
Om produkten inte uppfyller dina förväntningar kan du returnera den till oss inom 14 dagar från att du mottagit varan. Dessutom behöver du inte oroa dig för någonting - vi ordnar en retur sedel och transportör som hämtar upp produkten hemma hos dig.
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Bekväma och säkra betalningsmetoder Faktura/ Delbetalning/ Kortbetalning
Vi erbjuder flexibla betalningsmetoder i vår butik som passar alla: Faktura – betala inom 14 dagar efter mottagande av produkten. Delbetalning – förmånlig betalning i din egen takt. Betalning med kort och kreditkort - betala idag och vänta på leverans.
Inköp direkt från tillverkaren
Inköp direkt från tillverkaren
Butiken www.swedluxury.se är auktoriserad butik med exklusivitet till försäljning av Swedluxury köksfläktar. Tack vare detta kan du vara säker på att vi erbjuder det bästa priset, utan marginaler. Dessutom kan du vara trygg med att vi erbjuder bästa service och råd då vi känner till våra egna produkter inifrån och ut.
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Alltid fräsch produkt från senaste parti
Vi tillverkar våra köksfläktar i små partier som ger oss möjlighet att lagra dessa under en kort tid och alltid erbjuda dig en fräsch produkt med nyaste komponenter. Oftast får du hem en produkt som fortfarande luktar ny målat. Vilket ger lyxig känsla av special beställd produkt.

Garanti

Denna köksfläkt levereras med 5 års garanti som gäller från och med inköps datum.
Köksfläkten är designad och tillverkad av högsta kvalitet för en tillfredsställande funktion i ditt kök under flera år, även efter garanti tidens slut.

File Size
download Avtagbar_Motor_Matt.jpg Download download